Om

Om mig och företaget

Om mig och företaget

Jag heter Ingela Caswell och är uppvuxen i Västerbottens inland. Mitt intresse för trädgård har varit min följeslagare i livet. När min familj stod inför en flytt till södra Sverige, förverkligade jag en dröm och utbildade mig till trädgårdsmästare i Tvååker, Halland. Året var 2001 och det var en intensiv och lärorik utbildning. Under 2 år arbetade jag på en plantskola för att 2004 starta eget företag vid sidan om min anställning inom miljöområdet.

Jag är sedan 2004 certifierad fruktträdsbeskärare av Riksförbundet Svensk Trädgård, vilket också kallas Grönt kort. Under utbildningen till trädgårdsmästare valde jag även att gå en kurs i trädgårdsplanering eftersom jag älskar att skapa miljöer med växter.

Trädgårdsplanering och design är en stimulerande och kreativ process där jag får använda mig av min mark- och växtkunskap för att förverkliga kundens idéer och önskemål.

Fruktträdbeskärning är ett otroligt givande arbete där min roll är att ge träden de bästa förutsättningarna för att leverera god och frisk frukt samtidigt som träden får ett vackrare utseende efter beskärningen.

 

Kontakta mig

Jag håller till i Skellefteå och erbjuder mina tjänster i Västerbotten. Jag har ett samarbete med Gråbergs Plant
Du kan nå mig via formuläret här intill eller genom att ringa mig på 070-2308238.

Hälsningar, Ingela Caswell

Kontakt:

13 + 15 =