Referenser

Vad tycker några av mina fantastiska kunder?

Helenas berättelse

När vi flyttade 2010 vår villa bestod trädgården av två äppleträd och en liten rabatt med blommor. För att få en bra struktur i trädgården och tips om växter som trivs med traktens växtbetingelser behövde vi anlita en trädgårdsarkitekt. Valet föll på Ingela Caswell. Ingela tog enligt våra önskemål fram ett förslag med ritning på rabatter och växter.

Sen var det bara att gräva och anlägga den ena rabatten efter den andra med plantering av olika perenner med sina respektive olika blomningstider. Det gäller att skapa en vacker rabatt med växter som inte bara är vackra ihop utan också som tillsammans blommar hela säsongen. Detta hantverk har Ingela hjälpt mig med genom det växtförslag och den struktur hon presenterade.

 

Min akilleshäl var dock att lyckas hålla mig till Ingelas föreslagna struktur- och växtplan. Jag får ständigt nya idéer och rabatterna har blivit fler och med andra växter än enligt det ursprungliga växtförslaget. Kreativiteten och odlingsintresset har bara ökat och det kanske tack vare den inspirationen som Ingela gav mig med sina förslag. Hon har verkligen satt fart på min kreativa odlingsådra och våga-prova-strategi.

De växter som nu trivs här i vår trädgård visar upp sig genom en riklig blomning och med stor växtkraft. Pergolan exempelvis med klätterrosor och pioner är en alldeles underbar skapelse, helt enligt Ingelas förslag och skänker oss glädje var sommar med sina fantastiskt doftande och vackra blommor.

 

Helena Henjer

Skråmträsk Kvarn

Skråmträsk Kvarn

Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Ingela. Det vi särskilt uppskattade var hennes lyhördhet för vilken stil och känsla som vi önskade. Hon är lätt att bolla idéer med och de ritningar vi fått är enkla att förstå. Genom Ingelas kunskap om växter och trädgårdsplanering fick vi ett nytt perspektiv på hur trädgårdens potential kan nyttjas. Nu ser vi fram emot att alla planteringar ska växa upp så att vi får en mysig och vacker, men ändå lättskött, utemiljö.

Asta och Erik Hällgren, Skråmträsk Kvarn

 

Kristinas röst

Lyssnade på mina önskemål, rabatt för insekter, och använde det som redan fanns. Trevligt och proffisionellt bemötande. Nu har jag en rabatt som blommar från tidig vår till sen höst.
Kan rekommendera Ingela.

Kristina

 

Kontakta mig

Jag håller till i Skellefteå och erbjuder mina tjänster i Västerbotten. Jag har ett samarbete med Gråbergs Plant
Du kan nå mig via formuläret här intill eller genom att ringa mig på 070-2308238.

Hälsningar, Ingela Caswell

Kontakt:

15 + 2 =