Trädgårds-design

Trädgården är som en förlängning av huset och dess ägare. Vad vill du att trädgården ska vara för just dig?

Trädgårdsdesign

Behöver du hjälp med att planera din trädgård, en del av trädgården eller en rabatt?  Det är du som avgör hur mycket hjälp du vill ha. Fördelen med att planera hela trädgården på en gång är att du får en genomtänkt helhet, vilket i längden kan spara både tid och pengar för dig.

Jag ser trädgården som en förlängning av huset och dess ägare. Vad vill du att trädgården ska vara för just dig? Trädgården kan fylla många funktioner, den kan vara en oas för avkoppling, plats för egen odling, en lekplats för barn, utegym m m. Det är dina önskemål som styr planeringen.

Vilken typ av trädgård du vill ha handlar också om hur mycket tid du vill lägga ner på skötsel. Det finns ingen helt underhållsfri trädgård så det är viktigt att känna efter vilken ambitionsnivå din trädgård ska ligga på.

För mig är planering och design två delar som ska sammanfogas till en. Planering handlar om vilka funktioner trädgården ska ha och var de ska placeras i förhållande till hus, garage och förråd. Design är själva formgivningen av trädgården och nära sammankopplat med platsens förutsättningar och husets karaktär.

Exempel på hur en trädgårdsplanering kan se ut:

Rådgivning

Om du har frågor om beskärning, val av växter eller en problemhörna i din trädgård kan jag göra ett hembesök för en bedömning av vilka lösningar det finns på dina frågor och eventuella problem.

Kontakta mig

Jag håller till i Skellefteå och erbjuder mina tjänster i Västerbotten. Jag har ett samarbete med Gråbergs Plant
Du kan nå mig via formuläret här intill eller genom att ringa mig på 070-2308238.

Hälsningar, Ingela Caswell

Kontakt:

11 + 4 =